maanantai 12. toukokuuta 2008

Tuskailua ja Ahaa elämyksiä

Aamu alkoi taas lupaavasti verenpaineen nousulla kun huomasin ettei paikalliselta PPo:lta ollut vieläkään saapunut tarjousta pyytämistäni Atk-laitteiden liisauksesta ja yrityksen netti yhteyksistä. Pyysin tarjouksen jo kolme viikkoa sitten ja viikko sitten kävin paikalla hätyyttelemässä ja kyselemässä asiasta. Nyt sitten soitin ja tavoistani poiketen olin hyvinkin tuohtunut asiasta, (puhelimen päässä olleelle asia tuli varsin selväksi...)puhelun loputtua, puolen tunnin päästä soittivat ja sain hintatietoja ja tarjouksen!
Asian hoitamiseen meni puoli tuntia! Ja tätä olin odottanut KOLME VIIKKOA! Laajakaistan asennujsjonot ovat kuulemma 3-4 viikkoa! Maksusta saa nopeamminkin... Annoin palautetta ja sanoin että ilman viivyttelyänne minulla olisi se jo!!!
AArgh.
Yritys toiminnan pitäisi alkaa 23.6. Rekisteröinti paperit lähtevät tänään, saa nähdä ehdinkö saada sitä turkasen laajakaistaakaan siihen mennessä. Vähän vaikeata tehdä laskelmia kun ei kustannuksista ole vielä tarkkaa selkoa...
Starttiraha hakemukset pitäisi myös täällä viikolla saada matkaan. Koko päivä onkin mennyt tässä koneen ääressä istuessa:)

Jotain hyvääkin tapahtui! Olen tuskaillut nettikauppa järjestelmien kanssa ja kaikki löytämäni vaihtoehdot ovat olleet joko vaikeita tai kalliita. Selailin erilaisia verkkokauppa sivuja ja päätin kysyä yhdestä korutarvikekaupasta mikä järjestelmä heillä on. Olen tilannut sieltä tarvikkeita ja heillä on selkeä ja yksikertainen kauppa.
Joten KIITOS, Kirjohelmen Ulla! www.apilaratas.fi sivuilta löytyy täydelliset paketit. Verkkokauppa ohjelmistot ilman kuukausimaksuja, kerta maksulla edullinen ja luotettava verkkokauppa. Clovershop.
Versioita oli 4 ja hinnat sisällön mukaan. Kiinnostuneet käykää tsekkaamassa!

Ai niin, laittakaapa vierailijat kommenttia ja palutetta koruista ym. :) Jos haluatte linkki listalleni niin laittakaa viestiä!
T: Pirita

Ei kommentteja: