sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Jatkoa sunnuntaihin

Kuvausalustana korujen kuvaamisessa käytän tekemääni tarjoilualustaa. Kuva yllä. Puu on saarnia ja käsitelty Osmo vahalla.

Sorry pieni suttu kuvan alareunassa, olen kuvannut esineen opiskeluaikana tuotekuvauskurssilla. Kameran linssissä oli naarmu, sen saisi hävitettyä kuvankäsittelyllä muttei minulla vielä ole sellaista...Oli muuten todella tarpeellinen ja tehokas kurssi. Kiitokset valokuvaaja Harrille hyvästä opetuksesta!

Kiirettä pitää, 23.6 pitäisi yrityksen alkaa. Y-tunnuksen jo sain mutta yrityksen nimi on vielä rekisteröinti vaiheessa. Mahdollisesti ensi viikon lopulla nimi selviää:)
On vielä sen sata asiaa mitkä pitää selvittää ja monta paperia täytettävänä. Sain yrittäjä kurssilta arvioinnin ja yllätyin positiivisesti. Arviointitilaisuus ei ollut helppo, tiukkoja kysymyksiä sateli ja jouduin vastailemaan valmistautumattomana, mutta arvioinnin perusteella selvisin kunnialla!

Starttiraha hakemus pitää saada sorvattua tänään ja vietyä huomenna. Välillä tuntuu ettei tästä selviä kun kaikki pyörii sekavana päässä. Läheiset ovat varmasti jo kurkkuaan myöten täynnä höpinöitäni, kun alan selvittämään jotakin asiaan liittyvää niin siitä ei tahdo tulla loppua.

Eilen pääsimme mieheni kanssa hieman ottamaan etäisyyttä kaikkeen tohinaan. Lapset olivat mummulassa yökylässä ja me olimme ystävän luona illa. Grillausta, jutustelua, savusaunaa ja kylpytynnyrissä likoamista, aah!
Jospa ensi kesänä saisimme kotiinkin tynnyrin! Vasta saimme pihasauna remontin valmiiksi, vappuna lämpesi eka kertaa vuoteen. Oli ihana katsella ympärilleen ja todeta että kyllä kannatti. Laitoimme lattia lämmityksen ja kaikki pinnat uusiksi, Lauteetkin suunnittelimme ja teimme itse. Tervaleppää ja haapaa. Kaunista tuli vaikka kestikin kauan.

Hyvää viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja: