perjantai 23. toukokuuta 2008

Laajakaista vihdoin!!!!

Tuotekuvaus kurssin satoa tämäkin Black silver- akaatteja, helmiäislaatta ja hopeaa. On todella juhlava koru, juhlia vaan pitäisi olla enemmän:) Tämä on oma koruni ja samalla esittely kappale. Näitä sitten voin tehdä tilauksesta kunhan yritykseni aloittaa. Vähän arvokkaampi koru. Minulla ei ole vielä toimivaa jigiä niin pihdeillä vääntelin kiemurat, ekaa kertaa! Aika lailla saman kokoiset sain, pihtien jälkiä hieman liikaa...

Ylpeä äiti esittää: Tässä 4-vuotiaani luomuksia, katsokaa mikä rohkea värien käyttö. Viimeisen päälle muotikoruja! Enkeli riipuksen minä tein, muu toteutus by Lotta.

Ja tässä eskarilaiseni luomuksia, ennakkoluulottomia väri yhdistelmiä ja kaunista sommittelua. by Reetta. Voitte uskoa että olen ylpeä, neidit tekevät noin yhden korun viikossa joten helmiä menee heilläkin:)

No nyt sitten sain sen laajakaistan! Kiitokset ystävälliselle ja tehokkaalle yritysmyyjälle Ylivieskan ppo:sta. Sopimus allekirjoitettiin ja faksattiin niin samana päivänä asentajat toivat vermeet ja laittoivat seinään. Mieheni sitten asensi koneelle. Kiitokset kyseiselle myyjälle, pelastit tilanteen ja palautit uskoni että Ppo:lta läytyy hyvääkin palvelua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello Piri!

Tosi kivat sivut sulla:) Ihanan jännittävää kun pian sun yritys aloittaa! Pitäis ainakin loppu kesäksi/syksyksi tilata uusi koru, kun on ne Nikon rippijuhlat, Vilman ristiäisissä käytin niitä sun tekemiä koruja, mutta olis niin kiva saada uusiakin:)

Toivottavasti nähdään huomenna!

T: Tuija

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa !
Helmeilevä perhe...siitä se lähtee junioreidenkin "hurahtaminen" korujen ihmeelliseen maailmaan :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Tuija, olen jo odottanut tapaamista ihana nähdä kaikkia!
Kiitokset Nekka, äiti jää helmeilyssä kohta jälkeen:) Sinulla on kivat sivut ja ihania töitä!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat sivut ja onnea yrityksellesi.