torstai 8. toukokuuta 2008

Kuvia lisää!


No niin, olipa kiva huomata että heti kun kuvia sain laitettua niin vierailijoitakin tuli lisää.
Kävin ystäväni kanssa Ostoksilla tänään Oulussa Suomen jalokivituotteella ja voi vitsi mitä ihanuuksia löytyi! Tällä kertaa pysyin budjetissa jonka laitoin aikas korkeaksi... Vähän hirvittääkin tämä tarvikkeiden osto kun mitään en voi vielä myydä. Mutta vaikeapa se olisi varastoa tehdä ilman tarvikkeita :)
Tietäähän sen kun päästää kaksi helmihöperöä irti sellaisessa kivi ja helmiparatiisissa niin hullustihan siinä käy. Makeanveden helmiä tuli niin ettei vähään aikaan tarvitse tilailla, upean kiiltoisia ja monia ihania sävyjä. Lumikvartsia, värjättyä kalsedonia ja ruusukvartsia, kauniita nugetteja! Kotimatkalla vielä Katrilta löytyi käyttämättä jääneitä isoja Fluoriitti nugetti möllyköitä, niimpä reissu oli täydellinen ja oli aikaa suunnitella jo seuraavaa ostosreissua, että mitäs sitten voisi mukaan tarttua:) Laitan aarteista kuvia kunhan ehdin kuvata.

Kuvassa Pronssi , makeanvedenhelmiä, särövuorikristallia, helmiäisriipus ja hopealankaa. Lukon olen itse väsännyt kun loppui hopealukot ja jotain piti kehittää. Tulikin oikein toimiva ja kiva yksityiskohta. Koru ei ole ihan tuore, mutta nuokin ruskeat helmet ovat jalokivituotteelta ja nyt niitä taas löytyi!!!


Ei kommentteja: