sunnuntai 15. helmikuuta 2009


Koru ystävälle- Tein korun rakkaalle ystävälleni. Olemme olleet 28 vuotta ystäviä, seurakunnan päiväkerhosta asti. Halusin kerrankin muistaa häntä ihan oikeasti ystävänpäivänä. Korussa on pieniä suloisia makeanveden nyppyhelmiä 6-7mm kokoisia. Lisäksi hopeaketjua ja hopealankaa.
Alla lainaus kirjeestä jonka liitin pakettiin mukaan.Siitä käy ilmi ajatus korun ja materiaalien takana: "Meidän ystävyydessämme ei paljon nyppyjä ole, mutta elämässä on senkin edestä. Niissä elämän nypyissä ystävä on korvaamaton. Ystävä saa koluisen ja epätaisenkin elämänkin hohtamaan kaikessa epätäydellisyydessään. Rypyt ja nypyt tuovat särmää ja persoonallisuutta sekä luovat entistä vahvempaa pohjaa lujalle ystävyydellekin."


Tässä on lähikuva spektroriipuksesta jonka ympärille alettiin suunnitella seuraavaa tilauskorua. Riipus on Luxoniasta.


Tässä koru kokonaisuudessaan. Balin hopealukko, makeanvedenhelmiä 4-6mm sekä vuorikristallia. Riipus on tämän korun kuningatar. :)


Tässä on tilaustyö jonka sain äskeisen korun tilaajalta, kummitädiltäni.:)
Riipus on vanha meripihkasormus josta sormuspanta oli mennyt poikki.
Taivuttelin jäljelle jääneen panta osan pikkuhiljaa riipuslenkiksi. Työ piti tehdä varovasti ettei panta katkea tai etten vahingoittanut meripihkaa. Koru oli patinoitunut ajan myötä niin että se muistutti tummunutta pronssia. Hion kirkasta hopeaa esiin, jätin vähän patinaa sillä sormus on vanha ja se saa näyttääkin siltä. Meripihka on kookas n.20mm x 15mm. Tämä oli mielenkiintoinen työ, onneksi onnistuin.:)

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kauniisti sait muokattua tuon meripihkasormuksen. Ja jokainen ystävä olisi onnellinen tuosta helmikaulakorusta!

anna kirjoitti...

ihana tuo meripihkariipus :D

Mags kirjoitti...

Hienosti olet käsitellyt meripihkasormusta - kaunis riipus!

Anzu kirjoitti...

toi meripihka juttu on kyllä upee! nii hienosti näkyy toi aito patina vanhuudesta..

Pirita kirjoitti...

Kiitos ihanat!