perjantai 6. helmikuuta 2009

Valitsetko korun, vai valitseeko koru sinut? :)

Talviyön kuutamo- Materiaaleina Sirpaleelta ostetut isot kuukivikimpaleet, Päkältä hamstratut labradoriitti helmet, pienenpieniä kuukivi rondellit sekä labradoriitti rondellit. Välihelminä labradoriitti minihelmet. Maailmalta tulleet makeanvedenhelminugetit ja Balihopea-lukko.
Tein tämän itselleni, koru hahmottui riipuksen isoimman kuukivi helmen ympärille. Pidän korusta paljon mutta se on ehkä minulle liian vaalea. Ei ihan ominta tyyliäni mutta katsellaan...:)
Tähän on tulossa vielä muhkea rannekoru.
Jos joku ihastuu tähän niin voin harkita myymistäkin, katsotaan alkaako koru tuntumaan omalta vaiko ei...:)
Kuukivi ja labradoriitti iskevät silmää sinisellä hohteellaan, makeanveden helmet taas tekevät korusta huurteisen. ;) Kuukivet ovat isoja, suurimmat ovat kooltaan 25mm x 13mm. Harvinaisen kookkaita ja hyvälaatuisia.

Vuorikristalli särökuutio korvakorut, helmi on n.8mm x 8mm. Koukut hopeaa.

Tiikerinsilmä sydän korvakorut, koukut hopeaa, helmien koko 11mm x 11mm.

Onyx kyynel korvakorut, koukut hopeaa, koko 20mm x 11mm.


Hei taas!

Eilen tarkoituksenani oli tehdä itselleni unelmakorusetti. Materiaalit olivat poikkeuksellisen upeita ja lempparikiviäni... Tein korua innoissani ja odottavalla mielellä, lopputuloksesta tuli viimein mitä hainkin... Mutta... Korua kokeillessani alkoi ihmetyttämään, onko tämä sittenkään minulle sopiva?! Korussa oli kaikki kohdallaan mutta kaulassani se ei enää "jutellutkaan". Höh, miten tässä näin kävikään. No illan pidin korua ja kokeilin erilaisten vaatteiden kanssa, ainoat vaatteet jotka minulla toimivat korun kanssa olivat mustat vaatteet. Vielä sellaiset joissa riipus osa asettui paidan päälle.
Harmittaa, koru taitaa olla minulle liian vaalea. Pidän näyttävistä koruista ja tämä on näyttävä ja kaunis, jotenkin se ei pääse minulla oikeuksiinsa. Pitää kysyä vielä mielipidettä lahjomattomilta ystäviltäni. Jos he ovat samaa mieltä, koru tulee sittenkin myyntiin. Byhyy...
Aina asiat eivät menekään ihan niinkuin olisi suunnitellut, jospa tämän korun onkin tarkoitus päätyä jollekin muulle. Kuulostaa hullulta mutta olen huomannut että joskus koru "valitsee" käyttäjänsä. Älkää naurako, ihan tosi! ;)
On tullut vastaan monta asiakasta jotka ovat valinneet korun ensi silmäyksellä ja sitten sanoneet yllättyneensä, sillä koru ei välttämättä ole ollenkaan sitä mikä olisi normaalisti omaa tyyliä.
Näin käy melkein joka myyntitapahtumassa jossa olen ollut. :)
Mitäs olette mieltä? Kuulostaako hullulta vai onko joskus käynyt näin? :)

T: Pirita

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Komia on koru. Jaa-a. En osaa sanoa, onko koru liian vaalea sulle, voi ollakin. Toisaalta mustien vaatteiden kanssa näyttäväkin.

Kyllä. Välillä korut vaitsevat omistajansa.

Mags kirjoitti...

Kuule, mulle on käynyt noin montakin kertaa!! Kuvittelen tekeväni korua itselleni, juuri lempiosasista, mutta... Kaulassa koru ei sitten olekaan oman tuntuinen - onneksi sellainen koru löytää kuitenkin aina sen oikeankin omistajansa ;-D Ja niin löytää tuokin ihanuus, jollei se sulle jää!

Piia kirjoitti...

Uskon täysin.... Olen tehnyt monta aivan ihanaa korua, mutta kuitenkaan... ei ihan minulle sopivia. Moni kehuu koruja hienoksi, itse en vaan tykkää. Ja sitten löytyy koruja jotka pääsee jostain kummansyystä uuteen kotiin ja ahkeraan käyttöön

Raunin Helmikorut kirjoitti...

on kyllä kaunis :)

Pirita kirjoitti...

Kiitos ystävät. Kiva kuulla etten horise ihan olemattomia! :)