maanantai 2. helmikuuta 2009

Vanhojenpäivä koru ja muuta!

Blueberry- helmet, tämä koru on tilaustyö ja tulee vanhojenpäiväasuun pisteeksi iin päälle. :)
Puku on kaunis violetti/musta jossa tumma violetti välkehtii. Helmet näyttävät tässä melkein mustilta mutta puvun kanssa ne näyttävät violettiin vivahtavilta mustikoilta.
Makeanvedenhelmiä ja hopeaa.

Blueberry settiin kuuluuvat nämä korvakorut, samoja helmiä kuin korussa. Korun saaja on vaaleahiuksinen kaunis neito. Korvakorut erottuvat kauniisti kampauksen kanssa.

Nämä makeanvedenhelmet ovat suuria (9-10mm) kaunokaisia.
Ne lumoavat hohdollaan ja värillään, korua voisi vain katsella ja kosketella vaikka kuinka pitkään...:) Niissä on suorastaan ripaus taikaa...
Helmet tilasin kokeeksi Kiinasta, olivat aika arvokkaat mutta kannatti!

Tiikerin kyynel- settiin kuuluvat korvakorut. Tiikerinsilmää ja hopeaa.

Tiikerin kyynel- rannekoru. Hopealankaa ja tiikerinsilmä pisara helmiä. Koru tuntuu kivalta, litteät pisarat asettuvat mukavasti ranteessa.

Tiikerin kyynel kaulakoru, samoja helmiä kuin edellisissä. Lisäksi hopeaketjua.

Tämä onneton kuva ei suostunut kääntymään oikein päin tänne vaikka tein mitä... AARGH!
Joten olkaapa hyvä, hieno kuva mutta väärinpäin...:(
Tämä koru on myös tilaustyö eikä siksi myynnissä. Periaatteessa samantyyppistä voin tehdä tilauksesta mutta noiden suurinpien mustien helmien tilalle tulisi muuta.
Tämä koru sai alkunsa juuri noista isoista onyx helmistä. Ne jäivät yli tilaustyö korusta, helmet olivat asiakkaalta itseltään. Näistä helmistä sitten ideoimme uutta tilaustyötä asiakkaan kanssa.:)
Materiaaleina onyx, makeanvedenhelmet (jätti isot riisit) hopeafoliolasi sydän, nahkanauha, hopea sekä bali-hopeinen salpalukko.


Tässäpä vähan isompi kuva pläjäys. Harmittaa tuo viimeinen kuva! En millään saanut sitä käännettyä vaikka mitä yritin.
Täällä meillä on taas vaihteeksi sairasteltu. Minä olen suht kunnossa nyt taas mutta lapset sitten vuorotellen jossain taudissa. Tänään ekaluokkalainen piti hakea kotiin huonon olon takia, oksennustautia liikkeellä... Jee...
Työpäivän toimenkuva muuttuikin sitten tietokone painotteiseksi... Mutta saanpahan nyt vihdoin tehtyä näitä päivityksiä! :)
Aamusta laitoinkin noita viinipullotelineiden kuvia ja pitää kaivella jostain se hukkunut muistitikkukin niin laittaisin sitten lisää puuesineiden kuvia...
Raivasimme minulle tulevasta pintakäsittely huoneesta tilaa, nyt voin tehdä jo käsin jotain puutöitäkin kun on lämmin tila missä tehdä...:)
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
T: Pirita

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oi mitkä herkku helmekset!! Tosi ihanat ne sinun tekemät viinipullontelineet.

Mags kirjoitti...

Blueberry!! <3

Piia kirjoitti...

:D ihastuttavia makeanvedenhelimä. Ja musta mainiota vaihtelua et yks koru seisoo välillä päällään ;) vaihtelu virkistää

Anonyymi kirjoitti...

peita helmiä olet löytänyt Blueberry settiin!

Pirita kirjoitti...

Kiitos! :)