lauantai 7. maaliskuuta 2009

Hyvän korupäivän tuotoksia.

Ihan tuoreet korvakorut. Tänään kieputellut ja taotut. Nimettömät vielä... Haluan miettiä nimen rauhassa. olen vaan pikkasen ylpee näistä niin siksi esittelen vielä nimettömänä. :)
Koko on noin 2omm, riipusosan korkeus.
Taottua hopeaa ja granaattia. Hopealangalla kieputeltua. Malli omasta päästä... Näistä piti tulla jotain ihan muuta...;) Koetin tehdä pyöreää rengasta mutta korvarenkaan kiinnitys ei tuntunut oikein hyvältä. Aikani kääntelin ja vääntelin ja sitten niistä muotoitui tälläiset.

Jatko kehittely kokeilu edellisistä... Tämän päivän uutukaisia nämäkin. Moonlight- Korvakorut, fasetoituja kuukivirondelleja ja taottua hopeaa sekä kieputtelua. Korkeus 25mm.
Todella vaikeat kuvattavat... En onnistunut kuvaamaan riippuen, nyt nämä on kuvattu sivuprofiilista. Korvassa näyttävät erilaiselta kun kaarta ei erota, vain kivirivin.
Kieputus näyttää toisessa hassulta koska nämä ovat toistensa peilikuvat.
Nämä ihanaiset kuukivi rondellit hamstrasin Rinsessalta Helmetti foorumilta, Kiitos aarteista!

Sen hyvän korupäivän satoa muutaman päivän takaa.
Hilut- korvakorut... Sirpaleella on näiden esikuvia... Nämä ovat kömpelöä yritystä jotain sinne suuntaan... Taottua hopealankaa, apatiitti minirondelleija sekä sitriinirondelleja.
Tässä kuvassa taonta jälki ei oikein erotu, se kimaltaa kauniisti livenä. Nämä ovat sellaiset boheemit hupsuttelut.

Kiitospussukka rannekoru, Helmiliinan kiitospussukan antimista tehty koru. Hopeahelmet ja balihopea-lukko sekä hopealanka ei sisältynyt pussukkaan. :) Isot vaalenpunaiset makeanvedenhelmet ja valkoiset hiemanpienemmät kylläkin löytyivät pussukasta.
Joku Helmetissä, (en kyllä muista kuka...) esitteli kiitoshelmistä tehtyjä koruja. Siitä sain vihdoin kipinän näiden seuraavien tekemiseen. Olen pitkään pyöritellyt pussukoita ja miettinyt mitä niistä tekisin.
Tässä sitten mietinnän tulosta. :)

Toinen Helmiliinan kiitospussukkakoru! Muutama helmi jäi vielä yli, olisi tullut liian pitkä rannekoru...
Nämä helmet sopivat kaikki ihanasti yhteen vaikka ovatkin niin erilaisia. Botwanan akaattia, barokki mv-helmiä, savukvartsia, vuorikristallia ja hopeaa.

Kolmas kiitoshelmikoru, hopealankaa, brontsiittia ja afrikkalaista kalsedonia joka on kivettynyttä puuta! Ihania nuo kalsedonit! Nämäkin aarteet Helmiliinan kiitospussista...:)

Satuhelmen kiitospussukan antia... Ihanan isoja valkoista jadea ja sardonyxia! N 16mm kokoisia helmiä nuo isoimmat sardonyxit. Helmissä oli niin iso reikä että ne mahtuivat hyvin nahkanauhasta läpi. Niimpä tein kiitoshelmistä solmukorun.
Vielä on monta kiitospussukkaa odottamassa ideoita... Sen verran paljon on tullut kotimaisistakin huippukaupoista tilailtua. ;)

Tein tänään paljon muutakin kuin nuo kaksi ensimmäistä kieputusta mutta niitä sitten myöhemmin. Viisi viimeistä kuvaa ovat sen hyvän korupäivän tuotoksia. Lisäksi sain silloin aikaiseksi 4 kiepautus korua, niitä joissa on sydän riipuksena. Ruskeita ja viininpunaisia, pitää kuvata vain nekin että saan kauppaan niistä paremmat kuvat. Korut olivat Pronssi ja Viini.
Sormenpäät ovat hellänä kun tein nuo ensimmäiset kieputtelukorut peräkkäin... Ennen niitä olin vielä tehnyt aikas lailla kierteisiä lenkkejä joten etusormi ja peukalo ovat pikkasen hellänä...:)
Siinäpä tämän päivän antia...
T: Piita

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköisiä kiekuroita. Olisipa mukava nähdä, miltä ne korvassa oikeen näyttää.

Pirita kirjoitti...

Juu, mun pitäs saada jostain koe korva mihin ripustaa...;)
Tai sitten pitäs saada laitettua itsellenikin vihdoin ne reiät umpeutuneiden tilalle...

Mags kirjoitti...

Sun kieputtelukorvikset on KI-VO-JA!! Koita nyt löytää mannekiini ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania korviksia <3 Upeita rannekoruja lahjushelmistä. Noissa Helmiliinan kiitoshelmissä vaan piilee vaara, että ne menee sinne Nerik kätköihin.

PaulaL kirjoitti...

Kauniita korviksia! Muutkin korut ovat tosi nättejä :)

Pirita kirjoitti...

Kiitokset ihanuudet!

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kauniita <3

Mimmi kirjoitti...

Oi.. miten ihania korvakoruja!!! kertakaikkiaan.. :)