tiistai 24. maaliskuuta 2009

Sisarukset

Franceskan korut- Savukvartsia, makeanvedenhelminugetteja, lumikvartsia ja Bali hopeaa.
Franceska on eteerisen kaunis ja sisarruksista vanhempi, luotettava huolehtija joka on sovinnainen ja suvun ylpeys. Hän rakastaa sisartaan ja on hieman huolissaan sisarensa tulevaisuudesta.

Desireen korut- Granaattia, vaaleanpunaisia makeanvedenhelmi nugetteja, ruusukvartsia ja Balihopeaa.
Desiree on vaaleahipiäinen kaunotar jolla on tummat pitkät kiharat. Hän on sisarruksista nuorempi, vauhdikas ja epäsovinnainen. Hänessä on lumovaa aistillisuutta, hän vie olemuksellaan tahtomattaankin huomion. Häntä ei voi olla ihailematta ja rakastamatta. Hänestä tulee tulisieluinen taiteilija.

Tässä edellisessä postauksessa hehkuttamiani makeanvedenhelmiä! Tästä lähikuvasta näet laadun ja helmien koko eron. Pienimmät helmet ovat n.7-8mm, metallinhohtoväriset n.9mm isot valkoiset n.10-11mm.

Classic isoilla makeanvedenhelmillä. Helmet ovat kalleimmat joita minulla on ollut, tilasin näitä suoraan Kiinasta. Yksi tukkunauha on vielä jäljellä.

Ihanat Helmiliinalta ostetut helmet joita olen hamstrannut pitkään! Nämä ovat n.9mm kokoisia kaunokaisia.

Classic, 7-8mm valkoiset pyöreähköt makeanvedenhelmet. Nämäkin kaunokaiset olen ostanut Helmiliinalta, niinkuin melkein puolet makeanvedenhelmistäni...:) Laatua johon voi luottaa!
Kiitos ystäväni!


Tässäpä olisi sisarrukset! Sisarruksia tehdessä niistä tuli mieleen jotenkin mennyt maailma... Siksi tuollaiset kuvaukset koruissa.Sitten niitä classic nauhoja joita sunnuntaina tein! Kahta nauhaa en kuvannut, ne ovat samoja joita löytyy kaupastanikin. Nämäkin päätyvät Jyväskylän messujen jälkeen kauppaan jos vielä ovat jäljellä! Oikeastaan kaikki viimeaikojen korut laitan kauppaan viimeistään Rovaniemen messujen jälkeen. Siis ne mitä vielä sitten löytyy. Useimpia näistä viimeaikaisista ei ole kuin yhdet kappaleet. Joitain teen muutaman mutta nyt on syntynyt enimmäkseen uniikki kappaleita ihan siitä syystä että materiaaleja ei välttämättä enää löydy enempää.
Tilaan yleensä vain muutaman nauhan kutakin kiveä, eli ostan todella pieniä eriä. Siksi voin pitää laajaa mallistoa joka vaihtelee huomattavasti.
Läheskään kaikki koruni eivät ehdi päätyä kauppaan joten jos joku koru täällä blogissa kiinnostaa niin heti vain sähköpostia! Osoite ja yhteystiedot löytyvät kaupasta tuon keltaisen logon takaa. :)

T: Pirita

6 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihanan hillitty Franceska.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tarinoita sisaruksista. Franceskasta tykkään minäkin enemmän, sori vaan Desiree ;)

Unknown kirjoitti...

Kauniit on sisarrukset, ihaneit molemmat. Oi, miten ihania isoja mv-helmiä, nam!!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, todella kauniita ja tyylikkäitä nuo sisarukset! Ja oi mitä mv-herkkuja! :)
Sinulla on muutenkin koruissasi ihana tyyli ja selkeä oma kädenjälki! :)

-Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Franceska - nam!!

Piia kirjoitti...

Ihanaa kerrassaan lumoavaa että koruilla on tarina...joka avautuu silmien edessä.. viehättävää ja hurmaavaa *lumoutunut*