maanantai 23. maaliskuuta 2009

Juhlavaa

Illuusio- Tein tämän korun juhlavaksi, meidät kutsuttiin Galant Illusium taikasowhun, sinne piti tehdä jotain vähän hienompaa.
Koru on myynnissä, koekäytin sitä vain yhden illan... Hyvin toimi!
Materiaaleina, taottua hopealankaa, onyxia, vuorikristallia, makeanvedenhelmi nugetteja. mv- nugetit ovat todella hohtavia ja isoja. n. 10-12mm, onyx ovaalit n.15 x 20mm. Koru on n.100cm pitkä ja todella näyttävä.

Settiin kuuluu myös rannekoru. Korua voi pitää myös kuvan osoittamalla tavalla, lukon voi kiinnittää mihin kohti haluaa. Lukko on omia kiepautuslukkojani, taoin sen niin että vasarointi näkyy ja lukko kimaltelee kauniisti. Taontajälki ei vain näy kuvassa...

Paljon on taas uusia mutta nyt kuvaaminen on hieman jälkijunassa... meneekin äkkiä muutama tunti sitten pelkästään kuvaamiseen että saa kaikki uudet korut taltioitua.
Olen viettänyt aikaa perheen kanssa kun miehelläni oli viimeinen lomaviikko. Eilen sitten pidin työpäivää ja sain taas tehtyä 7 kaulakorua, 2 rannekorua, 3 korvikset elikäs vois jopa sanoa että eilinen oli loppujen lopuksi hyvä korupäivä! :)
Ensin oli motivaatio ja inspis hukassa. Loppuviikosta oli vastoinkäymisiä, joista ei nyt sen enempää... Mutta sen verran veti mielen matalaksi että korun teosta ei tullut mitään. Huomasin että pahoilla mielin on mahdoton luoda kaunista!
No eilen sitten aloittelin taas koruja, ensin tuntui ettei mikään oikein nappaa... Sitten otin vain makeanvedenhelmiä ja aloin pujotella Classic nauhoja. Niitä menee aina ja olin hamstrannut paljon kauniita helmiä. Niin kauniita että niiden kanssa ei halua muuta laittaakaan! Ne ovat itsessään niin upeita että tuntuisi häväistykseltä erottaa niitä toisistaan. Siispä päätyivät vieretysten vaijeriin.
Siinä ne sitten supattavat keskenään ja hohtavat kilpaa luoden kauneutta kantajalleen ja ympäristöön.
Kun olin viidennen nauhan pujotellut alkoivat ajatukset ja inspiraatio virrata.
Tein kaksi settiä, kauniit sisarrukset... Francesca ja Desiree... Mutta heistä tarinaa tuonnenpana kun saan korut kuvattua...
Että sellaista luvassa lähipäivinä! ;)

T: Pirita

5 kommenttia:

Anzu kirjoitti...

musta-valkee kolahtaa aina ja noi ite tehdyt jutut tuo lisää pisteitä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita mustia ja valkoisia. :)

Mimmi kirjoitti...

Oi.. Tuo on upea koru!! Todella ihana, Pirita.. Olis kyllä aika ihana mustan paidan tai hameen kanssa.. !! :)

ps.. jännittävää nähdä ne seuraavat..

Piia kirjoitti...

Wow, yhtä klassista ja vaikuttavaa kuin hyvintehty hieno shakkisetti :D

Pirita kirjoitti...

Kiitokset Anzu, Katri, Helmiliina ja Piia!