tiistai 21. heinäkuuta 2009

Jätti päivitys ja ÄHH jatkuu

Tässä nyt olis sitten kaupasta kuvaa. Tervetuloa vaan ostoksille ja tutustumaan! Soittoa vain ja sovitaan aika että olen paikalla. ;)

Salaisuuksia- Rutiilikvartsia, vuorikristallia, onyxia ja bali hopeaa. Riipus on brayerbox ja balin hopeaa, avattava. Sinne voi piilottaa salaisuuksia... :) Myynnissä on tämäkin...

Uniikki- makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Näyttää tutulta, eikös. ;) Tein itselleni tälläisen setin alkukesästä. Se koru olisi haluttu ostaa muutamaan kertaan mutten ole myynyt. Nyt tein toisen setin mutta en ihan samanlaista. Tässä värit ovat toisinpäin, rannekorussa ja kaulakorussa. Vaaleanpunaiset osat ovat tässä valkoiset ja taas toisinpäin. Helmet ovat isoja n.9-10mm hopealenkit ovat myös suuret n.26mm pitkiä. Korun pituus on n.48cm pituutta voi säätää kiinnittämällä lukon haluamaansa kohtaan ketjussa. Ketju on myös erilainen kuin omassa setissäni. Rannekorun mitta on 19,5cm. Tämä on ainoa kappale tätä settiä, en tee samanlaista. Siitä nimi. ;)
Hintaa koko setille tuli 80€... Saa nähdä kiinnostaako enää niin kovin kun hintaa kertyi...;)
Setti on siis vapaa!

Aurinko energiaa- Sitriiniä, karneolia ja hopeaa. Tämä on todella energinen koru. Kun kokeilin sitä sen valmistuttua niin väkisinkin tuli hymy huulille. Korun pituutta voi säätää. Kauppaan tulee tämäkin...

Kastetta sammalilla- Prehniittiä, vuorikristallia ja hopeaa. Kuvassa värit eivät toistu ihan sellaisina kuin ovat luonnossa. Tuo prehniitti on aivan ihanan väristä! Löysin nämä isohkot nugetit Jalokivituotteelta. Pitää seuraavalla käyntikerralla hamstrata lisää! korun mittaa voi säätää.

Lämmöllä-Hopeaa, makeanvedenhelmiä, granaattia ja vuorikristallia. Ihastuin tähän settiin itse kovastikin, ei vain ole ihan minun tyyliseni. Liian suloinen minulle. :) Olen hillonnut noita balin hopea sydämiä pitkään. Samoin näitä viininpunaisia makeanvedenhelmiä! Ne ovat suloisia n.8mm kokoisia. Granaatti helmet ovat piilossa vuorikristalli ruusujen vieressä. Nuo pikkuruusuhelmet ovat Helmiliinalta. Omistajaa hakee tämäkin setti.

Hehkua- Karneolia, nahkanauhaa ja hopeaa. Iso riipus on mitoiltaan 40mm x 60mm. mittaa korulla on n.60cm

Ametisti- Ametisti, ametistikvartsia ja hopeaa.
Riipus ja rannekorun iso helmi ovat ametistikvartsia, ei siis ihan puhdasta ametistia. Pienemmät nugetit ovat sitten ihan puhdasta ametistia. Ihania läpikuultavia mutta silti tummanvioletteja. Hyvää laatua. Mielestäni tämä ei kaivannut mitään muuta...:) Korun mittaa voi taas säätää.


Tulipas tästä pitkä! Monta kuvaa kerralla...;) Avajaiset on siis takana ja hienosti meni! Todella mukavasti kävi väkeä, lauantaina oli välillä tupa täynnä. Sunnuntaina oli hiljaisempaa mutta väkeä kävi tipoitellen. Kiitokset ihanat asiakkaat ja ystävät teitte viikonlopuusta tärkeän!
Tällä viikolla puuhaan kaupan päivitysten kimpussa. Tämä päivä on mennyt kuvien muokkaamisessa oikean kokoisiksi. Huomenna saan jo jotain uusia kauppaankin. Loppuviikosta sitten siellä pitäisi näkyä uusia koruja. Ei muuta kuin ostoksille! Kaikki tämän postauksen koruista ovat myytäviä.
Jos ei kaupassa vielä näy mieleistäsi jota olet blogissa nähnyt niin laita sähköpostia ja kysele onko koru vielä vapaana. Yhteystiedothan löytyvät kaupan sivuilta.
Mukavaa naistenviikkoa kaikille!

T: Pirita

PS: ai niin unohdin mainita! Kuutostiimissä on taitajien viikko, minä olen tekemässä torstaina siellä koruja joten tervetuloa katsomaan "työnäytöksiä" ! Kuutostiimihän on käsityöosuuskunnan myymälä Raahessa.

9 kommenttia:

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kauniita, kauniita ja vielä kerran kauniita. Vaikea valita suosikkiaa, joten sanon, että tykkään näistä kaikista :)

inkku kirjoitti...

Hyvältä näyttää puoti! Ihania koruja, ehdottomasti on kyllä minun suosikkini se kopio omastasi. Tykkään!

Paula kirjoitti...

Kastetta sammalilla, Ametisti ja Lämmöllä miellyttävät erityisesti! Hienoja ovat kyllä kaikki.

Puoti näyttää hyvältä myös.

Tikrunmami kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudelle myymälälle!

Oranssin sävyt koruissa lämmittävät mukavasti :)

PaulaL kirjoitti...

Kauniita koruja taas! Eniten kolahti tuo ametisti, mukavasti olet yhdistänyt puhdasta ametistia ja ametistikvartsia :)

katri kirjoitti...

Onpa nyt tyylikästä. Hienoa!

Korutkin on oikeen kauniita kaikki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja ja niin sievä puoti! Onnea!

Nekka kirjoitti...

Siis nää kaikki on aivan upeita mut toi prehniittikoru nyt vaan on niiiiiin IIIHANA !!!!!

Pirita kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Suurin osa näistä koruista syntyi samana päivänä ja olipa sellainen olo että on saanut jotain hienoa aikaiseksi ja vieläpä ilman luomistuskaa...;)
Kerrankin niin! :)