lauantai 25. heinäkuuta 2009

Pari uutta...

Tilaustyö- asiakas halusi vihreää ja kirkasta. Hän tarvitsi korun juhlistamaan juhla asua ja tuomaan väriä. Juhlalook koostui paitapuserosta sekä mustasta kotelomekosta. Korun olisi tarkoitus tuoda väriä ja korostua mustalta miehustalta. Korun loppuosa jää kauluksen alle ja se sai olla huomaamatontakin.
Asiakas ihastui noihin prehniitti nugetteihin, ne menivätkin melkein loput tähän. :) Niitä on saatava liisäkin... Ovat meinaan niin suloisia ihanuuksia! Lisäksi valittiin vuorikristallia eri muodoissa sekä Balin hopeinen harjattu isohko sydän. Korun pituus on noin 80cm riipusosan n.6cm. Korusta tuli painava ja näyttävä. Tein siihen kestävän hopeisen lenkki lukon.
Kuvassa koru on vielä päättelemättä ja odottavat sovitusta... Siksi vaijerit törröttävät hassusti... :)

Kreivitär- Isoja makeanvedenhelmiä, bali hopeaa ja hopeaa. Noita balin hopea helmiä olen hillonnut pitkään. Ostin ne joltain ihanalta helmettiläiseltä aikoinaan mutta en enää muista keneltä... Olen muuten aikas hyvä hilloamaan kauniita hopeahelmiä. Niitä on odottelemassa erilaisia, sekä ihanaisia riipuksia... Nämä strutsinmunan kokoiset mv-helmet olen tilannut Kiinasta ja käyttänyt niitä aina vain muutaman kerrallaan... Miten niin niistä on vaikeaa luopua...:)
Tämä setti syntyi hieman vahingossa... Oli trarkoitus tehdä ihan toisenlaista tyyliä mutta nyt niistä tuli Kreivittären juhlaeleganssia... Rannekoru tuli ensin, sitten se kuiskutteli kaveria...
Tämä setti on myynnissä, vein sen Kuutostiimiin... Mutta jos joku sen välttämättä haluaa itselleen niin voin sen hakea sieltä poiskin...;)
Korun mittaa voi säätää kiinnittämällä lukko spoivaan kohtaan.


Viikko vierähti eikä kaupassa ole tapahtunut mitään... Niinhän siinä kävi että kun aloin hommiin niin yhtäkkiä pölähti pari kiireellistä tilaustyötä. ;) Ei en minä valita, oli ihana tehdä ne ja tulivat ihana sopivaan saumaan. Mutta nyt koetan ensi viikolla saapa sinne kauppaankin näkymään niitä myytäviä lisää! Jotenkin nyt tökkii pahasti tämä kirjoitusasu! NYt en saa joytenkin muutettua kirjasin tyyppiä ja kaikki tulee nyt kursiiviin. Välillä nämä bloggerin systeemit toimii mieten sattuu...! Ärsyttävää!
Tuntuu kuin näillä kirjaimilla olis nyt oma tahto, olkoon en jaksa taistella...
Mutta ihanaa viikonlopunjatkoa ja mukavaa alkuviikkoa. Minun ÄHH projetini loppuu kuun vaihteessa mutta koetan silti saadas päiviteltyä yhtä ahkerasti!

T: Pirita

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Onpa hyvännäköinen tuo kreivitär - ihania hopeita hilloat!

Piia kirjoitti...

Ihania, hurmaavia jalosukuisten kaunotarten koruja =)

katri kirjoitti...

Kreivitär on todellakin hyvännäköinen. Hus pois laatikoista tuollaiset hopeat!

PaulaL kirjoitti...

Molemmat setit on kauniita :)
Käyttöön vaan noin nätit hopeahelmet, kivempihan niitä on ihastella kauniissa koruissa kuin laatikon pohjalta ;)

Paula kirjoitti...

Kauniita koruja jälleen.
Prehniittikoru vihreällään valloitti mut.

inkku kirjoitti...

Ensimmäinen on raikas ja kreivitär on .. no, muuten vaan ihana. :)

Unknown kirjoitti...

Kreivittäressä on sitä jotain <3 Ja jättipäivityksen korut oli järjestäen kaikki ihania <3<3