maanantai 13. heinäkuuta 2009

No nyt on kuviakin! :)

Naiseuden valon jumalatar- Tässä kilpailukoruni jolla osallistuin Luxonian valo korukilpailuun. Ei tullut menestystä, ei...;) Häntäpäähän jäi. :) Mutta eipähän olleet koruiluystävänikään tunnistaneet käsialaa! Joten onnistuin tekemään jotain uudenlaista. Koru on pitkähkö, materiaaleina: sitriiniä, makeanvedenhelmiä eri muodoissa, vuorikristallia ja hopeaa. Lukko on itse tehty. Riipuksena on Helmitaulun Maikin tekemä upea Jumalatar helmi, kuvaan en saanut vangittua valon ja värien leikkiä joka helmen sisältä hohtaa. Koru tulee myyntiin, pitäisin itselläni mutta värit eivät oikein käy minulle. :)

Sateenkaaren pää- Materiaaleina Helmiliinalta ostettuja fasettihiottuja sateenkaari fluoriitti aarteitasekä hopeaa. Kivet ovat uskomattoman kauniita!

Pinksu- Aiemmin olen tehnyt värjätyistä villipitsi akaateista rannekoruja ja nahkanauha kaulakoruja. Niitä on ollut useampi setti. Nyt jäljellä on enää muutama kaulakoru ja entisen mallista rannekorua en enää voi tehdä kun helmet loppuivat enkä ole vielä löytänyt uusia. Nämä helmet ovat isompia ja ovaaleja. Tämä on nyt tällä erää viimeinen pinksu rannekoru. Kunhan löydän helmiä lisää niin sitten niitä taas saa. Värjättyä villipitsiakaattia, onyxia ja hopeaa.

Tilaustyö- korun muokkaus. Sain haasteellisen tehtävän löytää vanhaan koruun väreihin sopivia helmiä. Kaulakorusta piti muokata kaulakoru ja rannekoru. Helmet olivat muovia ja paperimassapalloja jotka on maalattu hohtaviksi. Korulla on tunnearvoa kovasti niin se kannatti ilman muuta uudistaa niin että se tulee taas käyttöön. :) Kuva vääristää hieman värejä, nuo vaalean keltaiset helmet ovat ennemminkin sitruunan ja limen värin väli muoto. Sellainen raikas ja hehkuva väri. Ei ollutkaan ihan helppoa löytää niihin sopivia tarpeeksi isoja helmiä. Sitten löysin tarpeeksi isoja kiinalaistakristallia olevia limenvihreitä helmiä. Lisäilin niitä joukkoon ja sommittelin niin että saatiin myös rannekoru. Isoimmat helmet ovat melkein 20mm halkaisijaltaan, pienimmät taas n.8mm. Isot Kristallihelmet ovat 10mm ja pienemmät 8mm. Ne ovat löytö Villihelmestä. Asiakas oli oikein tyytyväinen että lapsuuden ihailtu koru tulee taas käyttöön, mutta nyt hänelle itselleen. :)


Kiirusta piisaa... Valmistelen avajaisia ja avoimia ovia. Koruja on tehtä'vänä vielä paljon!
Avoimet ovet ja avajaisethan ovat siis ensi viikonloppuna. La 18.- su 19.7 Ovet ovat korupajalla auki 12:00- 16:00 välisen ajan kumpanakin päivänä.
Osoitehan on Koskentie 3 92220 Piehinki
Ajo-ohje: 8-tieltä kääntyy Piehingin kohdalta Ylipää, Ylipääntietä sitten n.2km eteenpäin kunnes kääntyy vasemmalle Koskentie, Koskentieltä ensimmäinen tiepisto oikealle. Jos olet vaaleansinisen hirsitalon pihassa jossa on autotallirakennus ja pihanperällä saunarakennus niin olet perillä! :) Korupajani löytyy autotallin päädystä. Tervetuloa!

Muuten kauppani ja pajani on auki sopimuksen mukaan. Kunhan soittelee ja ilmoittaa tulostaan niin muulloinkin saapi tulla pistäytymään. Teen kuitenkin messu ja esittelyreissuja sekä perheellä on muutakin elämää ;) niin varmista että että olen paikalla.

Ihanaa heinäkuista viikkoa kaikille!
T: Pirita

Ps: Torstain Pookisanomiin tulee mainosta sekä juttua, joten jos asustelet raahen lähistöllä niin luepas lehti...:)

7 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Sateenkaaren pää on niin kaunis!
Muutkin on onnistuneita - ja todellakin onnistuit olemaan täydellisen incognito kilpailukorusi kanssa! Ei voinut tunnistaa, ei.

Unknown kirjoitti...

Toistan itseäni, mutta edelleen hitot siitä sijoituksesta. Pääasia on upea lopputulos, niinkuin tämä koru!! Ihanat värit ja ihana koru!! Ugh, olen puhunut ;)

Sateenkaaren pää on ihan huippu upea <3

katri kirjoitti...

Yllättäen tykkäsin fluoriitista. Kaunista kiveä kauniissa korussa. Minulle vaan vaikeaa käyttää.

la belle au bois dormant kirjoitti...

Kauniita ovat :)

Muikku kirjoitti...

Jumalatar rulettaa. Ja pajan osoite on tallessa, siltä varalta että sielläpäin liikutaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihania koruja! Näin aloittelevana helmiharrastajana näistä kuvista saa hyviä virikkeitä. :) T:Riina

Pirita kirjoitti...

Kiitos taas rakkaat immeiset!