lauantai 4. heinäkuuta 2009

Myyntipistekuvia

Lomalla- Materiaaleina jokin turkoosi imitaatiokivi, puukoralli ja hopea sekä nahkanauha. Näitä settejä on tällä hetkellä kaksi, toinen Kuutostiimissä ja toinen minulla kotona. Kauppaan en ole päässyt vieläkään päivittämään uutuuksia... Tästä tuli aika raikas setti. :)

Tilaustyö- nämä helmet on ostettu Thaimaasta, olivat maksaneet ihan mukavasti... Multicolor nauha luonnonvärisiä makeanvedenhelmiä, todella isoja ja melkein pyöreitä. Sovittiin että teen niistä juhlakorut. Upea kaulakoru niistä tulikin, perus pujottelua mutta nämä kaunokaiset tekivät siitä upean! Koru on tässä vielä päättelemättä, odottamassa sovitusta.

Pekanpäivien katumarkkinoiden myyntipistettäni... Perjantai aamusta, lauantai iltapäivänä näytti mukavasti tyhjemmältä! ;)

Vähän erikulmasta... Hienot Prisman aukioloajat taustalla...


Pikaista päivitystä ja kuvia. Jos sattuu etten ehdi huomenissa laittaa lisää kuvia. Niin tässä on nyt sitten kaksi korua. :)
Öitä ja mukavaa sunnuntaita huomiselle!

T: Pirita

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Molemmat korut on kauniita. Kiva oli nähdä myös myyntipistekuvia ja kiva että myös kauppa kävi.

la belle au bois dormant kirjoitti...

Ihanat setit taasen :)
miuta kiinnostaisi millainen pöytäsysteemi siulla on tossa? olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä jotain myyntipöydäksi sopivaa kirpputorille... :/

Pirita kirjoitti...

Mulla on Jyskistä ostetut pöydät jossa on käännettävät jalat 2kpl 120cm x 60cm, tukevat ja painavat, ei tuuli vie:) Ja jatkona vielä itse kasttu pöytä

selma kirjoitti...

Korut näyttävät kuvissa kauniilta, mutta luonnossahan ne olivat vieläkin kauniimpia :) Mukavaa että kauppa kävi. Taisiap olla myyntipaikallakin hintansa, kun lehdessä moitittiin, että käsityöläisiltä kiskotaan turhan kalliita myyntipaikkahintoja Pekanpäivillä. Kivaa kesänjatkoa ja kauppaonnea myös tuleviinkin tapahtumiin:)