perjantai 17. heinäkuuta 2009

Töitä, töitä...

Onyx riipus- tein näitä tilauksesta kaksi korua. Tulivat kahdelle tytölle "kaverikoruiksi" Samanlaiset kummallekin. Ihanat Onyx riipukset Helmiliinalta, luonnonväristä värjäämätöntä onyxia. Ketju hopeaa. Yksinkertainen mutta kaunis koru, kivi ei muuta kaverikseen edes kaipaa. :)

Simple- seeprajaspista, vuorikristallia ja hopeaa. Tein simple rannekoruja uusia versioita, tässä yksi.

Simple- pinkki akaatti, värjätty. Lisäksi onyxia ja hopeaa. Tein näitä lisäksi aventuriinista, rutiilikvartsista, laavakivestä, ruusukvartsista ja vaaleanpunaisiksi värjätystä howliitista. Lisään ne kauppaan avajaisten jälkeen. Muut mallit löytyvätkin kaupasta.

Mustikkaiset- samaa sarjaa kuin Lumipallot setti, isoja upeita makeanvedenhelmiä tumman sinisinä. Luonnonväri, ihanan kallis oli nauhakin...:) Helmet ovat n.9-10mm ja mustikan sinisiä, oikein tummia. Hopeaketjua ja hopealankaa lisänä. Valkoisena tämä setti on ollut suosittu ja aina mennyt heti kun olen yhden saanut valmiiksi. Tämä setti odottelee omistajaansa. ;)


Avajaiset ovat sitten huomenna. Pookisanomien mainoksesta olivat tippuneet päivämäärät pois! :( Ne päivämäärät olivat siis 18. la ja 19.7 sunnuntai kello 12-16. Edellisestä postauksesta tuolta alempaa selviää osoite. :)
Pookissa oli myös juttu, mukava juttu mutta puolensivun kokoinen kuva itsestäni vähän hirvitti! :) Jutusta jäi pois maininta että harrastukseni aikoinaan olen aloittanut Katrin vanavedessä. Katri on aikoinaan opastanut alkuun, edelleenkin meillä on sanomaton yya- sopimus. Yhteistyötä teemme koko ajan. Kiitos ihana ystäväni!
Myös ihanien Korun ja Helmen ystävieni kanssa ja monen muun helmeily ystävän kanssa olemme yhteyksissä paljon.
Yksi tämän harrastuksen ja nykyään työn parhaita puolia on että maailma on avartunut huomattavasti! Sitä seuraa dollarin kurssia ja tekee ostoksia ympäri maailmaa. Parasta antia on kuitenkin uudet ihanat ystävät ympäri Suomen!
Meitä kaikkia yhdistää yhteinen hulluus koruihin ja helmiin!

Mukavaa tulevaa viikonloppua ja tervetuloa!!!!! :)

T: Pirita

8 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinnekin! *lämmin hali* Ihastuttavan raikkaita noi simple- rannekorut!

katri kirjoitti...

Noista onyx-riipuksista tulikin oikeen nätit korut. Kyllä kavereiden nyt kelpaa. :)

Mukavaa viikonloppua. Ilmaannun jos vaan ehdin.

PaulaL kirjoitti...

Onyx-riipus on tosi sievä :)

Ja onnea avajaisiin! Tulisin käymään jos olisi lyhyempi matka..

Paula kirjoitti...

Onnea avajaisiin!!!

Mustikat on herrrkullisia. Nam!

la belle au bois dormant kirjoitti...

Nätti tuo eka riipus :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Nätit korut.

Mags kirjoitti...

Nämä on jääneet näkemättä - simple olis eniten mun ;-D

Pirita kirjoitti...

Kiitosta kommenteistanne! :)